Scandal la Primăria Craiova pe titlul de cetăţean de onoare al lui Adrian Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase
Adrian Năstase

Dan Cherciu, un consilier local PD-L, i-a cerut edilului Craiovei să îi retraga titlul de cetățean de onoare lui Adrian Năstase, pe motiv că acesta este în închisoare. Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a spus că Năstase este cel mai bun premier pe care l-a avut România și că nu este de acord cu retragerea titlului.

Cherciu vrea acum să strângă nouă semnături, iar în sedinţa de luna viitoare să spună la vot retragerea titlului de cetăţean de onoare a lui Adrian Năsatae „Nu nu înţeleg de ce se doamna primar a spus că nu este de acord cu o asemenea decizie, dar în Craiova locuiesc peste 300.000 de cetăţeni şi nu cred că sunt de acord să îi reprezinte aceste personaje“,  a declarat Dan Cherciu.

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că titlul de onoare acordat lui Adrian Năstase rămâne valid „Este cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România“, a spus edilul oraşului.

Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în „Trofeul Calităţii“. Fostul premier este, în prezent, încarcerat la Penitenciarul Jilava.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite