Referendum 2018. O angajată la o primărie din Dolj a mers să voteze cu 17 cărţi de identitate. Poliţiştii au prins-o lângă secţia de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţie de votare FOTO Adevărul
Secţie de votare FOTO Adevărul

Primul caz de vot multiplu a fost identificat în comuna doljeană Bistreţ. O angajată a primăriei din localitate are dosar penal pentru vot multiplu.

O angajată a primăriei din localitatea doljeană Bistreţ pe nume Liliana Cotoi a fost prinsă de poliţişti în apropierea secţiei de votare având asupra ei 17 cărţi de identitate.

Poliţiştii au fost alertaţi la numărul de telefon 112 de către un cetăţean din comună care le-a semnalat că angajata primăriei ar fi votat de mai multe ori.

Oamenii legii au găsit-o pe Liliana Cotoi în apropierea secţiei de votare şi au percheziţionat-o. Au găsit în total, atât în maşina personală a suspectei, cât şi asupra ei, 17 cărţi de identitate aparţinând unor localnici. Aproape toate aveau lipit autocolantul cu inscripţia "Votat".

„Am auzit că a fost un incident, dar eu nu cred că a fost dânsa să voteze. Este angajata primăriei, ca asistent social, lucrează şi se ocupă cu diverse activităţi, probabil avea cărţile de identitate ale rudelor să-i ajute cu diverse probleme“, a declarat Cristina Antonie (foto dreapta, sursa indiscret.ro), primarul comunei Bistreţ.

cristina antonie bistret primar

Incidentul a avut loc imediat după ora 14.00. Angajata primăriei a fost dusă la audieri de către poliţişti şi i s-a întocmit dosar penal pentru vot multiplu.

800 din cei 3.000 de cetăţeni cu drept de vot din comună votaseră până sâmbătă la ora 16.00.

Citeşte şi:

Nereguli la referendum: preşedinţi de secţie schimbaţi, vot multiplu, arme în sala de vot. Pelerinii de la Iaşi votează pe liste suplimentare

Ce carte citea „PSD-istul înrăit“ care nu a vrut să dea mâna cu Băsescu. Bărbatul l-a refuzat şi pe Dragnea

HARTA INTERACTIVĂ. Câţi români au mers la vot

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite