Pugiliştii din Bănie de bat pentru titlul naţional la tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rudel Obreja
Rudel Obreja

În Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Craiova se dispută în aceste zile Campionatele Naţionale de Box pentru tineret.

107 pugilişti din toată ţara au urcat în ring pentru medaliile de campioni, până astăzi la prânz disputându-se partidele din preliminarii şi optimi.

În această după-amiază, de la ora 16.00, sunt programate meciurile din semifinale, nu mai puţin de 22, având în vedere că sunt 11 categorii de vârstă. Boxerii din Bănie sunt şi ei în grafic pentru titlurile de campioni, în finalele de mâine, care vor începe de la ora 11.00, anticipându-se şi un duel sută la sută craiovean.

La categoria 51 kg, Matei Bogdan (CFR IRLU Marfă) şi Maike Cioacă (Armata) sunt favoriţi în semifinale şi promit o confruntare de zile mari în bătălia cu medaliile pe masă. Un alt craiovean de la CFR Craiova, Alexandru Vanţă (75 kg), nu pare să aibă adversar la categoria sa şi se îndreaptă spre titlul de campion naţional la tineret.

Astăzi luptă pentru un loc în finală şi Costel Paşcu (CSM Craiova), însă el va avea parte de un meci dificil cu un adversar medaliat la ultimele Campionate Mondiale.

La premierea de mâine vor fi prezenţi preşedintele FRB, Rudel Obreja, şi fostul campion mondial la profesionism, Leonard Doroftei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite