Primarul Craiovei recidivează cu insulte la adresa lui Iohannis şi a românilor care au protestat sâmbătă: „Iohannis, laşule, ieşi la dezbatere, necuvântătorule!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu l-a jignit pe Klaus Iohannis FOTO Mediafax
Lia Olguţa Vasilescu l-a jignit pe Klaus Iohannis FOTO Mediafax

Lia Olguţa Vasilescu, primăriţa PSD a Craiovei, a postat un mesaj pe Facebook, în care i-a adus jigniri grave candidatului ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis. Vasilescu a spus despre Iohannis că este „infatuat” şi „mut”. Totodată, edilul Craiovei s-a arătat deranjat şi de iniţiativa românilor de a protesta, sâmbătă, în mai multe oraşe ale ţării, în semn de solidaritate cu românii din Diasporă, care nu au putut vota în 2 noiembrie.

UPDATE La câteva ore după ce i-a insultat, print mesaje postate pe Facebook, pe candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, dar şi pe românii care au protestat sâmbătă în ţară, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu (PSD),  revine cu o nouă postare online la fel de jignitoare: ”Johannis, laşule, ieşi la dezbatere! Disputele electorale nu trebuie tranşate în stradă, punând în pericol copii nevinovati, pe care îi plateşti cu 50 de lei! Glăsuieşte ceva, necuvântătorule!”

Lia Olguţa Vasilescu (PSD), primăriţa Craiovei, a avut, duminică, o ieşire publică jignitoare la adresa candidatului ACL Klaus Iohannis, la Preşedinţie, în urma unui interviu dat de Klaus Iohannis.

„Uite ce infatuat! V-am spus eu că decât să deschidă gura să dea perle, mai bine mut...”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Primăriţa Craiovei le-a transmis mesaje similare şi susţinătorilor candidatului ACL.

„Ultimele postări cred ca i-au deranjat foarte tare pe simpatizanţii nemţălăului, care mi-au umplut peretele privat de injurături. Astfel, am putut constata cu cine votează analfabeţii, fiindcă unul nu a nimerit o frază corectă din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!... Cât aţi mai muncit o noapte întreagă..."

lia olguta vasilescu

Tot într-o postare pe pagina ei de Facebook, Lia Olguţa Vasilescu s-a arătat deranjată de mitingul la care au participat craiovenii solidari cu românii din afara ţării, care nu au putut vota pe 2 noiembrie, la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

„Toate televiziunile sunt în delir ca au ieşit 2.000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20.000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?", a comentat reprezentanta PSD Craiova mitingul de solidaritate al craiovenilor, cu românii din diaspora care nu au putut vota.

image

Românii din marile oraşe au ieşit în stradă cu miile, sâmbătă, în semn de protest la adresa lui Victor Ponta, dar şi pentru a susţine conaţionalii din Diasporă care nu au putut vota pe 2 noiembrie, la primul tur al alegerilor prezidenţiale. Timişoara, Cluj, Iaşi, Constanţa şi Bucureştiul au fost principalele scene ale protestelor. Reamintim ca în primul tur al alegerilor prezidenţiale, din 2 noiembrie, mii de români de peste hotare s-au revoltat din cauză că nu au mai putut ajunge la urne, după ce au stat mai multe ore la coadă, în faţa secţiilor de votare din incinta ambasadelor sau consulatelor României. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite