Poliţistul Marian Godină, devenit celebru pe Facebook, şi-a lansat cartea „Flash-uri din sens opus“ la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Godină şi-a lansat astăzi cartea la Craiova
Marian Godină şi-a lansat astăzi cartea la Craiova

Marian Godină, agentul scriitor, şi-a lansat astăzi cartea „Flash-uri din sens opus în faţa a sute de craioveni. Oamenii ai venit la Teatrul Naţional să îl cunoască şi să ia un autograf.

Cartea „Flash-uri din sens opus“ s-a vândut deja în peste 20.000 de exemplare, iar poliţistul Marina Godină a declarat la Craiova că deja pregăteşte o nouă surpriză pentru copii. „Nu mă aşteptam la un asemenea succes. Mă bucur enorm că sunt atât de mulţi oameni care mă apreciază“, a declarat poliţistul Marian Godină.

Agentul scriitor a devenit celebru după ce a povestit pe Facebook mai multe întâmplări pe care le-a trăit în momentul în care era la datorie. La Craiova şi-a lansat astăzi cartea „Flesh-uri din sens opus“.

Certat de superiori

Agentul Marian Godină a reclamat pe Fcaebook neregulile din poliţie. Omul legii a povestit cum a fost chemat la raport de superiori şi certat după ce a luat un permis unui braşovean. Pasagera din dreapta, Luana Minea, şefa de la Crucea Roşie Braşov a încercat să negocieze problema şi a ameninţat că se duce la şefii bărbatului. Poliţistul nu a renunţat, i-a ridicat permisul şoferului care nu oprise la trecerea de pietoni, dar s-a trezit tot el anchetat. Doamna care se lăudase cu funcţia ei a depus o plângere în care a scris că poliţistul s-a comportat necorespunzător. În replică poliţistul a postat tot pe facebook o înregistrare audio pentru a demonstra că nu a avut un comportament nepoliticos. Între timp Luana Minea a demionat din ATOP şi şi-a suspendat activitatea din funcţia de director a Crucii Roşii Braşov.

După ce săptămâna trecută a fost în centrul unui scandal care a pornit de la acuzaţiile lui Marian Godină, şeful Poliţiei Braşov anunţă că iese la pensie. El a fost acuzat că şi-a plagiat teza de doctorat, dar şi că l-a determinat pe Marian Godină să îşi închidă pagina de facebook.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite