Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care a tras trei focuri de armă în Craiova dintr-o maşină Porsche. Încerca să fugă din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul are 34 de ani şi este din localitatea Breasta. Când a fost prins de poliţişti, încerca să fugă din ţară prin Vama Nădlac.

Imediat după ce a tras trei focuri de armă înt-un autoturism Honda şi l-a împuşcat în antebraţ pe şoferul acesteia, conducătorul auto al unui Porsche a fugit de la faţa locului. El a încercat să fugă din ţară, însă poliţiştii doljeni  solicitaseră consemnul la frontiera de stat a României pe numele suspectului.

 "În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul, de 32 de ani, din localitatea Breasta, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunile de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost identificat şi reţinut în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.
 

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj s-a constituit o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, care au preluat bărbatul şi l-au condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor şi a dispunerii măsurilor legale", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.
 

Incidentul a avut loc pe o bulevardul 1 Mai, din Craiova. Cei doi şoferi se cunoşteau. Bărbatul care a făcut uz de arma a vrut să se răzbune pe şoferul din Honda, un tânar în vârsta de 25 de ani, pentru că il reclamase la poliţie că-i furase o maşină.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite