Polițist amenințat cu moartea în fața colegilor, care nu au intervenit. „Fac pușcărie 20 de ani, dar îți omor și copiii" VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scandal început pe o stradă din Calafat a continuat în fața sediului Poliției din oraș. Colegii agentului ultragiat au stat cu mâinile în șold fără să intervină în vreun fel atunci când scandalagiul l-a amenințat și înjurat pe polițist, ba chiar i-au spus să plece ca să nu-l irite și mai rău

Un scandal început pe o stradă din Calafat a continuat în fața sediului Poliției FOTO Captură video
Un scandal început pe o stradă din Calafat a continuat în fața sediului Poliției FOTO Captură video

În seara de 18 iulie, polițiștii din Calafat au fost sesizați, prin 112, că pe o stradă din localitate este un scandal. La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție, constatând că doi bărbați, înconjurați de mai multe persoane, se înjurau și se amenințau reciproc.

Polițiștii au reușit să-i despartă pe cei doi, dar conflictul a continuat. La un moment dat, unul dintre bărbați l-a făcut pe celălalt „boschetar”, iar acesta din urmă l-a amenințat că-l „termină” și s-a repezit spre el, fiind însă oprit de unul dintre polițiști.

Bărbatul dornic de răzbunare a început o luptă corp la corp cu agentul  care încerca să aplaneze conflictul. Cei doi s-au răsturnat la un moment peste o bancă, bărbatul devenind tot mai violent. Polițistul a folosit spray-ul paralizant din dotare și a reușit să-l liniștească pe scandalagiu. 

„Te omor, mă! Îți omor copiii! Fac pușcărie, dar vă termin pe toți" 

Scandalagiul a stat puțin jos, amețit, dar când și-a revenit s-a repezit la polițistul care folosise spray-ul lacrimogen. Norocul acestuia a fost că la fața locului au ajuns alți polițiști și jandarmi, care au reușit cu greu să-l imobilizeze și să-l bage în mașină pe bărbatul recalcitrant.

La sediu, scandalagiul a continuat să se dezlănțuie. În fața instituției, în prezența mai multor polițiști și jandarmi, bărbatul a continuat nu doar să-l înjure ca la ușa cortului pe agentul care „îndrăznise" să folosească spray-ul din dotare, ci și să amenințe că-l va omorî, fără ca ceilalți colegi ai agentului să intervină în vreun fel.

Te omor, mă! Îți omor copiii! Fac 20 de ani de pușcărie, dar vă termin pe toți. Dai tu cu spray-ul în mine, mă?", striga bărbatul în fața mai multor polițiști. 

O femeie care trecea întâmplător prin fața sediului Poliției din Calafat a povestit pentru Adevărul ce a văzut.

Priveam cu groază și eram șocată că nimeni nu-l oprește. Înjura ca la ușa cortului, amenința și domnii polițiști stăteau cu mâinile în șold și îl ascultau. Vă jur că așa a fost. Dar, vă rog mult, să nu-mi dați numele. Individul ăsta este extrem de pericols. Dacă polițiștii nu au făcut nimic pentru colegul lor, cine credeți că mă apără pe mine?", a declarat femeia.

Scandalagiul a fost trimis acasă

Într-un final, fără să fie audiat, scandalagiul,a fost pur și simplu trimis acasă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Chiar a doua zi, polițistul ultragiat a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. Procurorii au dispus, în cazul scandalagiului, măsura controlului judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Ce spune conducerea IPJ Dolj

Conducerea IPJ Dolj a ținut departe de ochii presei incidentul grav de la Calafat, și nici nu a comentat cele întâmplate.

Doar după ce imaginile au ajuns în posesia jurnaliștilor, conducerea IPJ Dolj a transmis că s-a demarat o anchetă internă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat în ziua de 18 iulie, dar până în acest moment nu s-a luat nicio măsură.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite