Percheziţii la Craiova. Au fost găsiţi 12.000 de lei falşi în bancnote de 100 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au apucat să folosească bancnotele false în magazine non stop şi benzinării
Tinerii au apucat să folosească bancnotele false în magazine non stop şi benzinării

Procurorii DIICOT Craiova şi poliţiştii BCCO au făcut, vineri după-amiază, patru percheziţii domiciliare în Craiova şi Băileşti, unde au descoperit 12.000 de lei falşi în bancnote de 100 de lei.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că percheziţiile au fost organizate, vineri, la domiciliile unor suspecţi din Craiova şi Băileşti, informează Mediafax.

În noaptea de joi spre vineri, doi suspecţi au fost prinşi în timp ce plasau o bancnotă falsă într-un magazin non stop din Slatina, fapt care a dus la descinderile autorităţilor.  Un al treilea tânăr care acţiona împreună cu cei doi a fost, de asemenea, prins.

Tinerii aveau asupra lor 29 de bancnote false de 100 de lei. Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar vineri seară vor fi prezentaţi magistraţilor de la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cei trei falsificau banii pe calculator şi îi scoteau apoi la imprimantă, potrivit anchetatorilor. În total, cei trei au falsificat aproximativ 15.000 de lei şi au plasat de cel puţin şapte ori bani falşi în magazine deschise non stop şi în benzinării, cu precădere noaptea.

Suspecţii sunt cercetaţi pentru fals de monedă şi înşelăciune.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite