Parcul Industrial Craiova caută investitori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea unităţii a demarat licitaţiile publice pentru ocuparea incubatorului de afaceri şi a parcelelor destinate extinderii PIC.

Parcul Industrial Craiova (PIC) se află în plin proces de negociere cu firme care doresc să ocupe spaţii în incubatorul de afaceri construit din fonduri europene, dar şi cu societăţi care vor să investească în fabrici de tip greenfield. Licitaţiile au demarat încă din luna mai, conducerea Parcului refuzând oferta firmei NetRom, care dorea să închirieze întregul incubator de afaceri. „Am considerat că, având în vedere că este o firmă din Craiova, au loc şi în altă parte. Trebuie să lăsăm locul tinerilor întreprinzători care vor să îşi dezvolte aici o afacere. Avem deja o firmă care se ocupă de instruirea operatorilor pe maşini cu comandă numerică şi o firmă de tablouri electrice”,a spus Marin Nicoli, directorul PIC. Licitaţiile vor fi reluate în 25 iulie, incubatorul, realizat cu fonduri PHARE de şase milioane de euro, fiind verificat în această perioadă pentru conformitate.

Parcul pune în prezent la dispoziţia investitorilor care vor să construiască fabrici aici o suprafaţă de teren de 8,27 hectare.

Află, din "Adevărul" de Oltenia de mâine, ce paşi trebuie să parcurgă o firmă care vrea să concesioneze o parcelă de teren în PIC şi când ar putea primi terenul statutul de parc industrial!


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite