Ofiţerul Relu Căle, din cadrul Poliţiei Craiova, a fost arestat pentru 29 de zile. El este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relu Căle, ofiţer în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj - Poliţia Craiova, reţinut miercuri dimineaţă pentru luare de mită, a fost arestat preventiv pentru 29 zile, potrivit Mediafax.

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au admis propunerea procurorilor DNA şi au decis să îl aresteze preventiv, pentru 29 de zile, pe Relu Căle. Reţinerea ofiţerului din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, prins în flagrant de procurori în timp ce lua 1.000 de euro mită pentru a rezolva un dosar de viol, a avut loc miercuri seară.

Relu Căle şi avocatul Mihai Claudiu Pascu, reţinut, miercuri, odată cu el, sunt acuzaţi de săvîrşirea infracţiunii de trafic de influenţă şi complicitate la luare de mită. Procurorii DNA au stabilit că, în data de 15 aprilie 2013, în calitate de avocat în cadrul Baroului Dolj, inculpatul Pascu Mihai Claudiu, la iniţiativa lui Căle Relu, ofiţer de poliţie judiciară, a pretins unor denunţători suma de 15.000 lei, susţinând că ar putea să intervină la un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, astfel încât să fie adoptată o soluţie favorabilă denunţătorilor, într-un dosar penal în care sunt cercetaţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite