O avocată, fiica unui fost procuror din Craiova, s-a sinucis în timp ce era într-o vizită la nişte prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul de unde avocata Marina Niculeanu s-a aruncat în gol  FOTO / Ana Popescu
Locul de unde avocata Marina Niculeanu s-a aruncat în gol  FOTO / Ana Popescu

Femeia, în vârstă de 35 de ani, mersese împreună cu iubitul său să vadă cum îşi renovaseră nişte prieteni apartamentul. Craioveanca se mutase de câţiva ani în străinătate.

Tragedia a avut loc în seara zilei de 2 mai într-un bloc privat din Craiova. Surse judiciare au declarat că Lucia Marina Niculeanu, în vârstă de 35 de ani, fiica unui fost procuror cunoscut în Craiova, era însoţită de concubinul său cu care, de altfel, se stabilise de câţiva ani în străinătate. 

Cei doi veniseră în ţară să petreacă sărbătorile şi hotărâseră să meargă în vizită la nişte prieteni. Doreau să vadă cum îşi renovaseră casa. La un moment dat, fără să o vadă cineva, femeia a ieşit din apartament şi s-a aruncat în gol de la etajul 4, pe casa scării. 

Prietenul la care se afla în vizită Marina Niculeanu şi concubinul său a sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns  la faţa locului, a efectuat manevre de resuscitare, dar femeia nu a mai reacţionat. 

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla în vizită în apartamentul apelantului, din Craiova, împreună cu concubinul acesteia, de 35 de ani, femeia ar fi părăsit incinta locuinţei, fiind găsită ulterior căzută la parterul blocului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului", se arată într-un comunicat remis presei.

Colegii avocaţi care mai păstrau legătura cu Marina Niculeanu spun că aceasta ar mai fi avut tentative de suicid. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce avioane-spion NATO survolează România pentru a observa mişcările ruşilor

Vladimir Putin ar suferi de demenţă, iar frica de trădare îl înnebuneşte, spune un fost KGB-ist. Preşedintele rus vrea să invadeze oraşul natal al lui Zelenski 

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite