Nuntă cu zeci de invitaţi, întreruptă de poliţişti. Autorităţile s-au autosesizat când imagini de la petrecere au apărut pe reţelele sociale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
g

Poliţiştii din comuna Catane, judeţul Dolj, au interrupt, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o nuntă la care participau 30 de persoane, transmisă live pe internet.

Poliţiştii s-au autosesizat după ce imagini de la petrecere au apărut pe reţelele sociale. Forţele de ordine au descins la locuinţa mirelui.

Potrivit sursei citate, organizatorul petrecerii a fost amendat cu 15.000 de lei, dar nici nuntaşii nu au scăpat de sancţiuni. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz, pentru a identifica toate persoanele care au luat parte la eveniment.

Localitatea Catane se află în scenariul roşu, cu o rată de incidenţă de 4,70 la mia de locuitori.

De asemenea, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, o petrecere la care participau peste 40 de persoane a fost întreruptă, sâmbătă seară, poliţiştii  aplicând amenzi în valoare de 25.500 de lei. 

Sursa citată precizează că, petrecerea avea loc într-un imobil din oraşul Agnita, aceasta fiind oprită în urma unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita, sprijiniţi de cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale Sibiu, scrie Agerpres.

Astfel, au fost depistate, identificate şi sancţionate contravenţional pentru participarea la activităţi în spaţii pentru care s-au impus restricţii/ interdicţii 43 de persoane, valoarea amenzilor fiind de 25.500 lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite