„Mourinho“ atenţionează Ştiinţa de pericolele care pot apărea la meciul cu Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Stoica
Ştefan Stoica

Fostul tehnician al celor două formaţii care se vor întâlni sâmbătă la Turnu Severin, Ştefan Stoica, a analizat prestaţiile oltenilor şi argeşenilor.

Ştefan Stoica, zis „Mourinho“ de pe vremea când pregătea Universitatea Craiova, a atenţionat că Internaţional Curtea de Argeş este o grupare mai puternică decât în tur.

Internaţionalul stă bine la mijloc, are jucători de posesie, care aleargă mult. Nici apărarea nu e rea, iar portarul Marius Popa e mai în formă faţă de tur, deşi acum a apărat Arcaba. Jucau bine şi în tur cu mine, dar acum sunt şi mai buni, mai omogeni, au mai venit alţi doi jucători de valoare şi cred că se pot salva şi ei. Trebuie tratat meciul foarte serios, pentru că altfel Universitatea poate suferi pe final, întrucât nu are meciuri uşoare”, a apreciat Stoica pentru editie.ro.

El a analizat şi prestaţia alb-albaştrilor în acest sezon. „Craiova nu şi-a mai regăsit ritmul de anul trecut şi, când nu începi bine, se compromite totul, pierzi sezonul. Au plecat jucătorii cu experienţă, s-a mai accidentat şi Florin Costea, care ar fi marcat goluri importante, şi au rămas aceşti tineri, care totuşi au mai prins cheag în lotul Universităţii. În general, a fost un sezon urâţel. Mie mi-a fost mai greu atunci, echipa abia venise din liga secundă, «voinicii» aveau ambiţie, dar nu jucaseră în primul eşalon, unde altele sunt solicitările“, a mai spus Ştefan Stoica.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite