Motivul crimei de la Grădina Botanică din Craiova. Primele declarații ale agresorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

M (14 ani) a murit în brațele medicilor care au încercat cu disperare să o salveze. Fata era împreună cu prietenul său în Grădina Botanică. Cei doi au fost atacați de un adolescent în vârstă de 17 ani.

Mario Fujica prins de politisti censored jpg

Autorul crimei este un băiat de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova. El a declarat în fața anchetatorilor că era pentru prima dată când îi vedea pe cei doi. Nu îi cunoștea, însă, în momentul în care a trecut pe lângă ei, s-a uitat insistent la M. Tânărul care o însoțea, în vârstă de 19 ani, l-a întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-a înjurat, relatează Antena 3.

Prietenul fetei i-ar fi dat o palmă atacatorului, iar acesta s-a îndepărat, și-a pus o mască, a scos o macetă din rucsac și l-a atacat pe prietenul fetei. L-a înjunghiat de mai multe ori, în gât, abdomen și picior.

M. a început să țipe după ajutor, însă atacatorul s-a năpustit și asupra ei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Lovituri ce i-au fost fatale. 

Agresorul spune că a fost oprit de Poliția Locală care l-a întrebat unde merge, el sunându-le că s-a plimbat și merge acasă. 

Un trecător a sunat la 112, anunțând că în parc se află doi tineri plini de sânge, moment în care agenții aflați în Grădina Botanică au început să îl urmărească. La scurt timp, agresorul a fost prins.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au anunţat că tânărul înjunghiat în Grădina Botanică a fost adus în şoc hemoragic și va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite