Medicul ortoped Anuşca a fost eliberat din spatele gratiilor. Băbatul i-a cerut bani unei paciente pentru a o opera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul ortoped este acuzat de luare de mită în formă continuată
Medicul ortoped este acuzat de luare de mită în formă continuată

Medicul Dan Nelu Anuşca a fost prins anul trecut pe data de 16 octombrie  în flagrant în timp ce primea mită 1200 de lei de la sora unei paciente. Doctorul i-a cerut unei craiovence suma de 2000 de lei pentru efectuarea unei operaţii.

Medicul Anuşca a fost eliberat ieri din spatele gratiilor de magistraţii Curţii de Apel din Craiova. Bărbatul a primit interdicţia de a nu părăsi localitatea.  

Medicul ortoped i-a cerut unei paciente bani pentru a o opera. S-a supărat în momentul în care a primit doar 800 de lei şi i-a spus femeii că nu poate face intervenţia chirurgicală pe banii respectivi.  

S-a hotărât să îl denunţe

Pacienta medicului ortoped s-a hotărât să îl denunţe la DNA pe Dan Nelu Anuşca. Doctorul a fost prins în flagrant în timp ce primea 1200 de lei. Anuşca este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată

Medicul specialist ortoped, Dan Nelu Anuşca este şi profesor în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Craiova.

Anuşca nu efectua nici măcar o intervenţie chirurgicală fără să primească bani. În momentul în care a primit doar 800 de lei, Anuşca a întrebat-o pe bolnavă dacă “îl ofensează”. Avea un tarif bine stabilit: 2000 de euro pentru intervenţiile chirurgicale mai dificile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite