Martori trimişi după gratii. Trei tineri, condamanţi la închisoare pentru mărturie mincinoasă în cazul fraţilor care au ucis un tânăr în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel şi Luigi Teodorescu, doi fraţi din Craiova, au fost condamnaţi în luna mai la 38 de ani de închisoare pentru că au ucis un tânnăr în plină stradă. Trei martori din dosar au fost trimişi şi ei după gratii pentru mărturie mincinoasă.

Antoni-Ionuţ Fieraru zis „Mârlici”, în vârstă de 20 de ani, din Craiova, a fost ucis în plinsă stradă în cartierul Craioviţa Nouă la sfârşitul anului 2016. Anchetatorii au stabilit că fraţii Gabriel şi Luigi Teodorescu, de 23, respectiv 20 de ani, l-au omorât pe tânărul de 20 de ani.  „Profitând de starea de vulnerabilitate şi imposibilitatea de ripostă în care se afla acesta, fiind flancat şi imobilizat de inculpatul Teodorescu Luigi, inculpatul Teodorescu Gabriel i-a aplicat victimei cel puţin două lovituri cu un al doilea cuţit pe care îl avea asupra sa (având lama rabatabilă de aproximativ 18 cm lungime şi 3 cm lăţime), dintre care una în zona cervicală anterioară, care i-a secţionat două artere sanguine majore, cauzându-i leziuni traumatice care i-au produs în scurt timp decesul“, au precizat procurorii.

Toţi cei prezenţi la locul crimei au fost audiaţi, însă trei bărbaţi au fost acuzaţi că au făcut afirmaţii mincinoase cu privire la împrejurările esenţiale asupra cărora au fost întrebaţi şi au fost reţinuţi şi condamnaţi la la pedepse cuprinse între 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare şi 3 ani de închisoare cu executare.

Gabriel şi Luigi Teodorescu, doi fraţi din Craiova, au fost condamnaţi în luna mai la 38 de ani de închisoare pentru că l-au ucis pe tânărul de 20 de ani în plină stradă.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite