Mama Luizei Melencu a fost transportată de urgenţă la spitalul din Craiova. „Sunt disperat când văd că se prăbuşeşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Melencu a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Craiova după ce tatăl său a sunat la 112, disperat că aceasta se simţea rău şi îi curgea foarte mult sânge din nas. Când echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, mama Luizei a fost urcată imediat în ambulanţă pentru că avea tensiunea foarte mare.

Pentru Monica Melencu, zilele de Crăciun au fost extrem de grele. Femeia a plâns în permanenţă şi nu a făcut altceva decât să se roage să-i vină copilul acasă. "A fost o perioadă grea. Monica a suferit mult. Astăzi (sâmbătă, n.r.) am văzut că era foarte palidă şi pe seară din senin a început să-i curgă sânge din nas care nu se mai oprea. Sunt disperat când văd că se prăbuşeşte, că nu mai are forţă. Ne-am speriat şi am sunat la 112", a declarat bunicul Luizei.

Monica Melencu a ajuns la spital unde a primit îngrijirile medicale necesare. Femeia avea tensiunea foarte mare, iar medicii au reuşit să i-o stabilizeze. 

Mama Luizei a spus că nu vrea să rămână internată pentru că urmează ca luini să meargă să studieze ultima parte din dosarul fiicei sale. "M-au chemat pe 30 decembrie. Mă voi duce să studiez ultima parte. Vreau să văd totul cu ochii mei. Indiferent ce-mi spun acum anchetatorii, eu nu mai cred nimic. Simt, copilul meu trăieşte, dar nu-l caută nimeni. 2020 îmi va aduce copilul acasă. Veţi vedea", a spus vineri Monica Melencu.

Medicii urmează să stabilească dacă este necesar ca mama Luizei să rămână sub supraveghere medicală.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite