Jucătorii Craiovei pun tunurile pe Crăciunescu: „Ni s-au luat două puncte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remiza cu Rapid nu i-a mulţumit pe jucătorii Universităţii Craiova, care susţin că ar fi câştigat dacă arbitrul Teo Crăciunescu nu acorda uşor un penalty giuleştenilor.

Nu înţelegem, numai nouă ni se întâmplă să avem parte de asemenea arbitraje. Nu am nimic cu domnul Crăciunescu, dar ni s-au luat două puncte. A fost un penalti inexistent şi nu este prima oară. Sperăm ca cei de la federaţie, de acum înainte să ne trimită arbitri care să conducă în mod corect“, a spus fundaşul Ştefan Bărboianu.

La rândul său, Valerică Găman a vorbit şi despre contactul său cu Ovidiu Herea, care a dus la eliminarea atacantului rapidist.

Am fost văduviţi de victorie. Domnul Crăciunescu a acordat cartonaş roşu după ce i-am spus eu cine m-a lovit. Mă întreba disperat cine m-a lovit. Cred că dacă nu vedea sângele cu siguranţă nu l-ar fi eliminat pe Herea. După aceea, a acordat un penalti inexistent. Este a doua oară în acest an când dă un penalti pe care numai dumnealui îl vede, după meciul de la Bistriţa. Ne pare rău de suporteri, că nu le-am putut oferi o victorie. Vinovat este domnul Crăciunescu“, a spus Găman.

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, împotriva formaţiei Rapid, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite