Izaura, fiica lui Bercea Mondial, despre condamnarea lui Mircea Băsescu: „Speram să primească şapte ani de închisoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial FOTO: ADEVĂRUL
Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial FOTO: ADEVĂRUL

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Sentinţa dată de magistraţi nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Izaura Anghel, fiica interlopului Bercea Mondial, implicat în acest caz, a comentat sentinţa.

Mircea Băsescu a fost trimis în judecată, împreună cu Marian Căpăţână, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondialu. Fiica interlopului Sandu Anghel a declarat că pedeapsa primită de fratele fostului preşedinte Traian Băsescu este extrem de mică, iar din această cauză o să conteste decizia instanţei.

„Noi am luat pedepse mai mari ca el, deşi suntem nevinovaţi. Speram să primească 7 ani de închisoare. Fratele meu a fost condamnat la 13 ani de închisoare, însă el nu a fost prezent la flagrant. Eu am primit patru ani şi cinci luni. Ne-au confiscate pe nedrept şi suma de 260.000 de euro. Ne vrem banii înapoi. Avem nevoie de ei să ne întreţinem în momentul în care vom fi în spatele gratiilor. Mircea Băsescu nu şi-a recunoscut fapta, însă înregistrările arată altceva“, a spus Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial.

Membrii familiei interlopului Bercea Mondial au primit pedepse grele cu închisoarea pentru şantajarea lui Mircea Băsescu.

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a primit cea mai mare pedeapsă, de 12 ani, 11 luni şi 20 de zile de închisoare. Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial va avea de executat 4 ani şi 6 luni de închisoare. Cu pedeapsă privativă de libertate s-au ales şi soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel, condamnată la 3 ani şi 9 luni închisoare. Izaura Anghel, soţia lui Marius Constantin, a fost condamnată la 4 ani, 5 luni şi 10 zile închisoare. Grinică Ion Anghel (fratele Izaurei Anghel), care este minor, a fost condamnat la o măsură educativă sub supraveghere pe o perioadă de 6 luni. Ei au fost trimişi în judecată în iunie 2014 de către procurorii DNA Constanţa.

Mircea Băsescu a cerut daune de un milion de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru că i-a fost afectată imaginea.

Mai citeşte şi

Mircea Băsescu află în această săptămână dacă va fi condamnat la închisoare. Procurorii au cerut o pedeapsă de şapte ani după gratii

Familia lui „Bercea Mondial“, ani grei de închisoare pentru şantajarea lui Mircea Băsescu. Sentinţa poate fi atacată cu recurs

 
   
 

 
.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite