Ion Petrescu, directorul Serviciului de Taxe şi Impozite Craiova/‘’Deocamdată nu ştim dacă vom majora taxele şi impozitele’’

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Craiovenii s-au înghesuit anul trecut să îşi plătească taxele şi impozitele
Foto: Arhivă Craiovenii s-au înghesuit anul trecut să îşi plătească taxele şi impozitele

Craiovenii nu pot plăti în momentul de faţă taxele şi impozitele pe anul 2013. Conducerea  Serviciului Public de Taxe şi Impzoite Craiova, a declarat că aşteaptă modificarea Codului Fiscal.

În Craiova  pentru o garsoniera situata in zona A, cu o vechime mai mica de 30 de ani si cu o suprafaţă utilă de 30 de metri patraţi, oltenii trebuiau să scoată anul trecut din buzunar 73 lei. Pentru un apartament cu doua camere, cu o suprafaţă utilă de 45 metri pătraţi, impozitul a fost de 110 lei, iar pentru un apartament compus din trei camere, cu o suprafaţă de 70 de metri pătraţi impozitul, oltenii au plătit în 2012 suma de 171 de lei ‘’Aşteptăm să se publice Ordonaţa de Urgenţă în legătură cu modificarea Codului Fiscal. Deocamdată nu ştim dacă vom majora taxele şi impozitele‘’, a spus Ion Petrescu, directorul Serviciului de Taxe şi Impozite Craiova.

’’Nu am putut să plătesc taxele şi impozitele’’

Oamenii au declarat că în cazul în care taxele şi impozitele se vor majora cu greu vor mai putea să îţi plătească creanţele ‘’Nu am putut să plătesc taxele şi impozitele. Angajaţii instituţiei mi-au spus să revin în două, trei zile. Abia atunci îmi vor putea spune cu siguranţă câţi bani am de plătit. Am auzit că vor să majorezele taxele şi impozitele cu până la 20%’’, a spus Irina Tomescu. 

  

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite