Instructor auto, condamnat la 90 de zile în folosul comunităţii pentru trafic de influenţă. Sentinţa nu este defintivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instructorul auto a fost condamnat pentru trafic de influenţă
Instructorul auto a fost condamnat pentru trafic de influenţă

Instructorul auto a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Dolj la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 4 ani şi 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Emilia Moraru este acuzată de comitererea infracţiunii de trafic de infulenţă.

Anchetatorii au stabilit că instructorul auto le cerea bani elevilor pentru a aranja examenul practic de obţinere a permisului auto. Magistraţii Tribunalului Dolj au condamnat-o pe Emilia Moraru la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 4 ani şi 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Sentinţa nu este defintivă şi poate fi atacată cu apel.

Instructorul auto a fost denunţat în luna martie de o elevă , care le-a spus anchetatorilor că i-a fost cerută suma de 100 de euro pentru a putea obţine permisul de conducere. Tânăra i-a înmânat pe data de 13 martie suma cerută Emiliei Moraru, însă aceasta a mers imediat la o casă de schimb valutar şi a schimbat banii.

Instructorul auto Emilia Moraru a fost arestat la sfâşitul lunii martie pentru trafic de infulenţă. Anchetatorii au stabilit că a procedat la fel şi în cazul altor elevi. În faţa instanţei a recunoscut absolut totul. „Condamnă pe inculpata Moraru Emilia la câte 1 an şi 4 luni închisoare pentru fiecare dintre cele 4 infracţiuni săvârşite. Aplică inculpatei pedeapsa cea mai grea la care se adaugă sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse, rezultând pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de supraveghere de 4 ani. Obligă inculpata ca pe parcursul termenului de supraveghere să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile la Biblioteca Judeţeană Dolj sau la D.G.A.S.P.C Dolj“, se arată în motivarea instanţei.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite