Grădiniţele deschise pe timpul verii în Craiova. Ce facilităţi oferă astfel de unităţi pe timpul vacanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşcolarii pot rămâne la grădiniţă de la ora 8,00 până la ora 18,00 chiar şi în vacanţa de vară. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj a precizat că la fiecare unitate de învăţământ sunt afişate informaţii pentru părinţi cu privire la programul de funcţionare.

Preţul pe care părinţii trebuie să-l plătească este de aproximativ 9 lei pe zi, în funcţie de grădiniţă, preţul reprezentând contravaloarea hranei. „Părinţii trebuie să depună o cerere prin care să informeze conducerea grădiniţei despre dorinţa de a-şi aduce copiii la cursuri şi să prezinte un aviz medical al copilului pentru intrare în colectivitate.Astfel, în perioada iulie-august 2015, copiii de grădiniţă vor avea posibilitatea de a urma cursurile instituţiilor de învăţământ preprimar, acolo unde sunt arondaţi sau în apropierea domiciliului, în alte unităţi similare“, a spus Mihăiţă Stoica, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

Grădiniţele deschise pe timpul verii în Craiova sunt:

-„Floare Albastră“ şi „Phoenix“ în Craioviţa Nouă
- Grădiniţele cu PP „Căsuţa cu Poveşti“ şi „Curcubeul copilăriei“ în Brazda lui Novac
-Grădiniţele „Sf. Ana“ şi „Nicolae Romanescu“ din Romaneşti
-„Dumbrava Minunată“ în Calea Bucureşti – Institut
-„Castelul fermecat“ în Valea Roşie; -„Pinocchio“ în Rovine – Calea Bucureşti; -„Căsuţa fermecată“ în Centru – Calea Severinului
-„Traian Demetrescu“ şi „Iedera“ în Centru; „Tudor Vladimirescu“ – Centru şi Gară.

În luna august, vor funcţiona grădiniţele „Piticot“, „Floarea Soarelui“, „Voinicelul“, „Otilia Cazimir“, „Eden“, „Elena Farago“, „Sf. Lucia“, „Paradisul copiilor“, „Căsuţa piticilor“ şi „Tudor Vladimirescu“.




 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite