Gică Popescu a închiriat hotelul din Calafat denunţătorului din cazul şpăgii de la APIA Dolj. Vezi aici cine este!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Fostul mare fotbalist a închiriat hotelul „Amfiteatru” către firma Agroanpocultura, firmă deţinută de Cătălin Gagiu, implicată recent în dosarul şpăgii de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură Dolj.

Hotelul lui Gică Popescu din Calafat a fost închis anul trecut pentru câteva luni din cauza pierderilor înregistrate. Potrivit jurnaliştilor de la „Ziarul financiar”, Popescu a închiriat ulterior unitatea către societatea Agroanpocultura, deţinută de Cătălin Virgil Gagiu.
Patronul societăţii apare ca denunţător în dosarul şpăgii date directorului Centrului judeţean al APIA din Dolj, Sergiu Drăgancea. Potrivit procurorilor, şeful APIA Dolj i-ar fi cerut lui Gagiu 25.000 de euro pentru a-i proteja firma, care are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, de controalele prin teledetecţie dar şi pentru a-i asigura prioritate la repartizarea subvenţiilor pe suprafaţă. Drăgancea a fost prins în flagrant de procurorii structurii centrale a DNA în timp ce lua mită 10.000 de euro, prima tranşă a şpăgii cerute.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite