Gaz Metan CFR Craiova a pierdut la „masa verde“ meciul cu Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis în şedinţa de astăzi ca gruparea ACS MU Poli Iaşi să câştige la "masa verde", cu scorul de 3-0, partida cu Gaz Metan CFR Craiova, din etapa a X-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

În meciul disputat sâmbătă, la Craiova, gazdele au evoluat în repriza a doua cu un singur jucător Under 21 în teren, încălcând astfel regulamentul, care prevede că o echipă este obligată să aibă cel puţin doi jucători sub 21 în teren pe toată durata meciului.

"Aşa cum era de aşteptat, Comisia de Disciplină a decis ca echipa Gaz Metan CFR Craiova să piardă cu 0-3 meciul cu noi, din cauza acelei greşeli. Nu ne bucură să câştigăm la «masa verde» un meci, dar regulamentele sunt clare şi trebuie respectate, astfel încât noi trebuia să avem câştig de cauză, chiar dacă pe teren am pierdut cu 0-1. Sigur, cele trei puncte sunt binevenite pentru noi, dacă ar fi rămas rezultatul de pe teren, şansele la promovare s-ar fi diminuat", a declarat preşedintele CSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite