GALERIE FOTO Primul mall din Craiova, Electroputere Parc, între bucurie şi dezamăgire. Ţie cum ţi s-a părut?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din grabă, muncitorii au uitat ţiplele pe lampadare. Foto: Victor C. Boldîr
Din grabă, muncitorii au uitat ţiplele pe lampadare. Foto: Victor C. Boldîr

Primul centru comercial din Bănie s-a deschis sâmbătă dimineaţa însă, contrar aşteptărilor, craiovenii nu s-au înghesuit la inaugurarea făcută de dimineaţă. Potrivit conducerii centrului comercial, spre amiază lucrurile s-au mai dezmorţit, chiar dacă doar la figurat.

Aşteptat cu entuziasm de o bună parte a craiovenilor, Electroputere Parc i-a primit pe locuitorii oraşului care au venit încă din prima zi să viziteze centrul comercial într-o atmosferă lipsită de fast: cu ţipla încă rămasă pe lampadare, fără gresie pe jos, cu muncitori lucrând încă la amenajarea magazinelor şi cu praf pe produsele din hipermarketul Auchan. Neajunsurile au fost însă trecute de vederea de unii craioveni care au ţinut să îşi declare bucuria că, în sfârşit, nu vor mai fi nevoiţi să meargă în alte oraşe la cumpărături. Aceştia au petrecut ore întregi la cumpărături, încercând să vâneze cele mai bune oferte. Special pentru deschidere, majoritatea magazinelor au avut reduceri de 10-20%. „Eram, cred, printre puţinele oraşe din ţară cu peste 300.000 de locuitori care nu avea mall şi nu cred că să mergi la mall e o chestie de fiţe. Pur şi simplu, aici te poţi întâlni cu prietenii, poţi schimba o vorbă. Îmi era greu să mă duc la Bucureşti ca să îmi iau o haină mai de calitate”,a  spus Andrada Teleac, studentă.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO din mall!

Electroputere Parc, cu bune şi cu rele. Foto: Victor C. Boldîr

Alţi craioveni au ţinut însă să precizeze că ce s-a inaugurat la Craiova este departe de conceptul de mall autentic. „În primul rând, e vorba de respectul faţă de cumpărător. Nu poţi primi oamenii fără toalete, în frig, cu parcarea toată un şantier. În al doilea rând, am fost şi eu la Bucureşti şi în străinătate şi nicăieri nu am văzut mall fără un restaurant sau o cafenea, nu ai unde să te aşezi să bei un suc. Am înţeles că zona asta se deschide la anul...era bine să fi aşteptat cu deschiderea până atunci. Acum sunt câteva magazine mai mari şi atât”, a spus Alin Toma, antreprenor.

În ciuda minusurilor, craiovenii au venit însă în număr mare la mall. Potrivit conducerii Electroputere Parc, numărul vizitatorilor a ajuns în weekend la câteva zeci de mii de oameni.

Ai fost în weekend la mall? Ţie cum ţi s-a părut? Comentează pe craiova.adevarul.ro!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite