GALERIE FOTO Cum arată birourile Google şi Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sediul companiei Google este făcut astfel încât angajaţii să se simtă cât mai relaxaţi: are canapele, camere pline de floricele şi de muzică, tot felul de jocuri şi multe altele. În sediul Facebook angajaţii se pot relaxa oricând pe canapelele omniprezente.

Google este o companie americană care a făcut un profit enorm de pe urma motorului său de căutare de pe internet, dar şi prin hărţile online, serviciile de video-sharing şi reţele sociale. Spaţiul publicitar cumpărat pe aceste site-uri i-au umplut pe şefii de la Google de bani. Dacă nu mai vreţi reclame, plătiţi şi nu le mai vedeţi. Sediul Google, de multe ori poreclit Googleplex, se află în Mountain View, California şi are 19.786 de angajaţi full time. Sediul companiei este făcut astfel încât angajaţii să se simtă cât mai relaxaţi: are canapele, camere pline de floricele şi de muzică, tot felul de jocuri şi multe altele.

Birourile Google

image
image
image
image


Birourile Facebook

Facebook este o companie care deţine celebrul site de socializare Facebook. Mark Zuckenberg a fondat reţeaua împreună cu colegii săi de cameră de la facultate şi cu nişte prieteni studenţii la facultatea de Ştiinţe ale Calculatorului de la Universitatea Harvard. Sediul său nu arată la fel de bine ca cel al lui Google, însă angajaţii se pot relaxa oricând pe canapelele omniprezente, scrie Realitatea.net.

image
image
image
image
image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite