Gabi Balint nu mai este antrenorul CS Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Gabi Balint a promovat CS Universitatea Craiova în liga I
Antrenorul Gabi Balint a promovat CS Universitatea Craiova în liga I

Antrenorul Gabi Balint şi-a reziliat de comun acord, contractul cu CS Universitatea Craiova. Echipa olteană a promovat în liga I.

Pe banca CS Universitatea Craiova, Gabi Balint a câştigat 11 meciuri, a remizat de două ori şi a pierdut de două ori. Acesta şi-a reziliat contractul cu echipa olteană de comun acord. „Conducerea Universităţii Craiova şi antrenorul Gabi Balint au decis, de comun acord, să nu mai continue colaborarea. Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul Gabi Balint au hotărât, în termeni amiabili, să nu prelungească contractul. Gabi Balint a fost cooptat în proiectul renaşterii fotbalului oltean în martie 2014, preluând funcţia de antrenor principal al echipei mari. În cele 15 jocuri din campionat cu Gabi Balint pe banca tehnică, Universitatea a înregistrat 11 victorii, 2 egaluri şi 2 înfrângeri. Graţie acestor rezultate obiectivul echipei – promovarea în prima ligă – a fost îndeplinit. Universitatea Craiova îi mulţumeşte lui Gabi Balint pentru întreaga activitate desfăşurată la echipă şi îi doreşte mult succes şi performanţe în carieră”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al CS Universitatea Craiova.

Gabi Balint a condus echipa către primul loc în Seria a II-a şi către promovare. Ce a declarat acesta în momentul în care a acceptat să devină antrenorul echipei CS Universitatea Craiova: 

„Eu sunt convins că-i voi convinge pe toţi şi o să aduc publicul din nou la stadion. Este un proiect serios, pe trei ani, de asta am şi acceptat. Vreau să-l duc până la capăt. Am antrenat la mai multe echipe şi peste tot mi-am făcut treaba. Ştiu că lumea este puţin împărţită, dar sunt convins că îi voi aduce la stadion. O să le placă ce o să vadă. Sunt optimist şi ştiu ce am de făcut, n-am timp de pierdut, îmi place organizarea.  Primul obiectiv al meu e promovare şi, după aceea, să facem un plan pe trei ani în care să realizăm performanţă”. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite