Fraţii care au ucis un tânăr în plină stradă, trimişi în judecată pentru omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi fraţi din Craiova sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de omor, lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Inculpaţii au participat anul trecut în luna decembrie la uciderea unui tânăr de 20 de ani în plină stradă în cartierul Craioviţa Nouă.

Procurorii au stabilit că în urma unei altercaţii izbucnite în apropierea pieţei din cartierul Craioviţa Nouă, Gabriel Teodorescu (23 de ani) l -a înjunghiat mortal pe craioveanul Ionuţ Fieraru, de 20 de ani. Luigi Teodorescu (20 de ani)a împiedicat victima să fugă.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului, iar medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Suspectul a fugit de la faţa locului şi a fost ajutat de fratele său să se ascundă.

Trimişi în judecată

Fraţii Gabriel şi Luigi Teodorescu au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor, lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Inculpaţii au contestat decizia, însă magistraţii Curţii de Apel Craiova le-au respins cererea. „Menţine măsura arestului preventiv cu privire la inculpaţii Teodorescu Luigi şi Teodorescu Gabriel, măsură dispusă prin încheierea nr. 305 din data de 07.12.2016 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 13.06.2017”, se arată în hotărârea instanţei.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite