FOTOGALERIE Al doilea model Ford produs la Craiova, în teste. Vezi aici cum va arăta crossover-ul de clasă mică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanii de la autoblog.com au surprins crossover-ul în teste pe traseul cursei de la Pike’s Peak. Deşi maşinile fotografiate sunt camuflate, se poate observa faptul că acestea sunt realizate pe platforma Fiesta.

Este de aşteptat ca noua maşină să fie echipată cu un motor EcoBoost în trei cilindri, care va fi produs tot la Craiova. Crossoverul de clasă mică va înlocui modelul Fusion. Automobilul 4X4 se bazează pe platforma Fiesta ca şi B-Max şi va fi echipat cu propulsoarele de 1 litru şi 90 cai putere din generaţia Ecoboost, fabricate la Craiova.
Primul concept al noului model ar putea fi prezentat chiar la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor, având în vedere că şi prototipul B-Max a debutat la ediţia salonului din acest an. Maşina va fi comercializată în Europa, Statele Unite şi Asia.
Pe lângă motoarele de 1 litru, frăţiorul lui Ford Kuga va primi sub capotă şi propulsoarele de 1,6 litri cu sistem start&stop. Versiunea finală ar putea primi mai multe elemente de design de la Ford Kuga. Crossover-ul va intra în competiţie directă cu Nissan Juke.


Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO!

image

CITEŞTE PE ACELAŞI SUBIECT:

Surpriza Ford pentru Craiova: SUV pe platforma Fiesta

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite