FOTO Un bărbat din Dolj îşi acuză soţia că i-a răpit fetiţa de 5 ani şi vrea să o ducă la cerşit în Franţa: „Sunt disperat. De patru zile îmi caut copilul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul susţine că soţia i-a răpit fetiţa
Bărbatul susţine că soţia i-a răpit fetiţa

Un bărbat din comuna doljeană Piscu Vechi şi-a reclamat soţia la poliţie că i-a răpit fetiţa de 5 ani în urmă cu patru zile. Claudiu Berceanu a povestit că după ce a făcut investigaţii a aflat că mama copilului a plecat cu doi tineri de etnie romă.

Claudiu Berceanu a povestit cu lacrimi în ochi că soţia i-a spus în urmă cu patru zile că merge până la magazinul din localitate, iar de atunci nu a mai reuşit să o găsească. Femeia a plecat de acasă împreună cu fetiţa în vârstă de 5 ani. „Sunt disperat. De patru zile îmi caut copilul neîncetat. Am auzit că soţia a plecat cu maşina cu doi bărbaţi de etnie romă. Îmi este frică să nu o ducă pe micuţă la cerşit în Franţa. Nu vreau decât să o aducă acasă, iar ea dacă vrea să plece este liberă. Ne-am certat în urmă cu două săptămâni pentru că vorbea la telefon cu persoane necunoscute, iar când i-am cerut explicaţii a început să plângă. Nu am bănuit absolut deloc că vrea să plece. A făcut totul pe ascuns“, a declarat bărbatul.

Bărbatul susţine că soţia i-a răpit fetiţa

Disperat bărbatul a anunţat poliţia. „Oamenii legii au fost sesizaţi de un bărbat din comuna doljeană Piscu Vechi cu privire la faptul că soţia acestuia împreună cu fetiţa de 5 ani au plecat de la domiciliu. În baza sesizării au fost demarate investigaţiile pentru a stabili locul unde se află cele două persoane“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Bărbatul susţine că soţia i-a răpit fetiţa

Vecinii au povestit că în ultima perioadă Cristina vorbea tot timpul la telefon şi avea un comportament ciudat. „Nu avea motive să plece de acasă. Am auzit că a plecat cu fetiţa în urmă cu patru zile împreună cu doi bărbaţi de etnie romă. Chiar nu ştiu ce a fost în capul ei. Doamne fereşte să păţească ceva. Nu s-a gândit deloc la fetiţă şi dusă a fost. Claudiu nu doarme de patru zile şi a încercat să le găsească pe amândouă, dar degeaba. Cristina are telefonul închis sau i-a fost luat de cei doi bărbaţi de etnie romă. Eu cred că au sechestrat-o, iar pe fetiţă vor să o ducă la cerşit, iar pe ea la stradă“, a spus o vecină.   

Bărbatul susţine că soţia i-a răpit fetiţa

  

Claudiu Berceanu a declarat că în cazul în care cineva a văzut-o pe Roxana să sune imediat la 112. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite