FOTO Ţigări de contrabandă de aproximativ 85.000 de lei, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările de contrabandă au fost confiscate
Ţigările de contrabandă au fost confiscate

Politistii au descoperit în această dimineaţă, în urma unor descinderi făcute in Craiova, pachete cu ţigări fără timbru, în valoare de aproximativ 85.000 de lei.

Ţigarile au fost aduse in Romania de membrii unei reţele de contrabandişti din Ucraina. Oamenii legii au găsit la locuinţa lui Ionel Badea, în vârstă de 53 de ani, şi Marin Antonie, de 55 de ani, 8481 pachete de ţigări  (169 000 ţigarete), diferite mărci, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal valabil pe teritoriul ţării. 

O parte dintre pachetele de ţigări au fost găsite într-un autoturism care fusese condus şi ulterior abandonat, în curtea locuinţei lui Marin Antonie, de către Cornel Preda, care în prezent se sustrage cercetărilor.

Cei trei craioveni sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete. „Pachetele de ţigări, în valoare de aproximativ 85 000 lei, au fost preluate de către reprezentanţi ai Direcţiei Regionale Vamale Craiova, iar autoturismul a fost dus pentru cercetări de către poliţiştii Secţiei 3“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite