Înghesuială mare la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de tineri au stat ore bune la coadă pentru un loc de muncă
Sute de tineri au stat ore bune la coadă pentru un loc de muncă

Tinerii absolvenţi au încercat în această dimineaţă să îi convingă pe angajtori că sunt potriviţi pentru posturile vacante.

Craiovenii au declarat că în ziua de astăzi cu greu îţi mai găseşti un loc de muncă. Mulţi tineri au plecat acasă dezamăgiţi, calificările nu corespundeau cerinţelor angajatorilor. „Am stat trei ore la coadă, iar când am fost să îmi depun CV-ul am constat că mă pot angaja. Majoritatea posturilor scoase la concurs sunt în domeniul tehnic, iar eu am terminat Facultatea de Litere din Craiova“, a declarat Ioana Dumitraşcu.

La Casa Studenţilor din Craiova a avut loc în această dimineaţă Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. „Din cele 300 de locuri de muncă disponibile 33 sunt pentru persoanele cu studii superioare, cele mai multe fiind pentru ingineri. 223 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii medii şi persoanele calificate în diverse domenii de activitate“, a precizat Alina Ghercioiu, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj.

Sute de tineri au stat la coadă ore bune pentru a studia oferta angajatorilor. La eveniment au fost invitaţi aproximativ 200 de agenţi economici, însă doar 39 au fost prezenţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite