FOTO Povestea de succes a unei tinere care a pariat pe propria afacere şi a câştigat. Elena Mayer: „Brioşele sunt un must have la nunţi şi botezuri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Mayer a reuşit să pună pe picioare în trei o afacere de succes
Elena Mayer a reuşit să pună pe picioare în trei o afacere de succes

O tânără absolventă a Facultăţii de Litere din Craiova a pus în urmă cu trei ani o afacere „dulce“ pe picioare. Elena Mayer facea brioşe şi împarte zâmbete clienţilor.

Tânără povesteşte că şi-a luat soarta în propiile mâini şi a pornit o afacere mică. Totul a început în urmă cu trei ani. Elena Mayer a încercat atunci să îşi suprindă invitaţii la ziua fiicei şi le-a pregătit brioşe. Toată lumea a fost încântată de gustul produselor, dar şi de modul cum au fost realizate. Olteanca a fost îndemnată să îşi pună în valoare talentul, iar astfel şi-a deschis o afacere „dulce“. „Iniţial am vrut să fac un tort, dar mi-am dat seama că era greu de realizat. Am zis să încerc ceva şi nou şi am reuşit. Recunosc că la momentul respectiv nu aveam prea multe cunoştinţe în acest domeniu. Timp de un an am făcut brioşe acasă la mine. Doar eu ştiu câte tăvi am aruncat pentru că prăjiturile nu erau făcute ca la carte. Eu sunt o persoană exigent, iar dacă mie nu îmi place cum arată produsele nu sunt de acord să ajungă nici pe masa clienţilor. Toţi banii pe care i-am câştigat în perioada respectivă i-am investit în mica afacere“, a povestit Elena Mayer.

Elena Mayer a reuşit să pună pe picioare în trei o afacere de succes

Afacere de succes cu bani puţini

Elena Mayer a reuşit să se impună pe piaţă din oraş cu produsele realizate. A investit suma de 10.000 de lei într-un laborator, iar acum poate spune că are o afacere de succes. Brioşele în diferite forme sunt la mare căutare, iar clienţii sunt mulţumiţi. „Brioşele sunt un must have la nunţi şi botezuri. În perioada în care au loc astfel de eveniment sunt nopţi în care nu dorm. Singură fac totul şi recunosc că îmi place această muncă. Pe viitor vreau să îmi extind afacere, dar o să văd cum vor decurge lucrurile. Nu ştiu dacă acest nou trend nu va dispărea, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul fântânii de ciocolată“, a mai declarat Elena Mayer.

Elena Mayer a reuşit să pună pe picioare în trei o afacere de succes

Produsele 100% naturale

Brioşele realizate de Elena Mayer sunt inedite, iar comenzile şi clienţii nu întârzie să apară. Tânăra a reuşit în doar trei anis ă s efacă reamrcată cu produsele de patiserie în Craiova, dar şi pe internet. „Folosesc doar produse natural, iar gustul este minunat. Pentru a putea face totul ca la carte a trebuit să îmi achiziţionez şi un cuptor performant. Am adaptat şi anumite reţete, iar rezulatul a fost unul bun. Decoraţiunile diferă de la o brioşă la alta, iar cremele pot fi combinate în diferite moduri, chiar şi umplutura“, a mai declarat tânăra care a pariat pe propria afacere.

Elena Mayer a reuşit să pună pe picioare în trei o afacere de succes

Elena Mayer şi-a deschis şi un sait de prezentare. Clienţii pot vede cum arată brioşele pe care le realizează pe : www.bon-bon.ro         

          
 
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite