FOTO O femeie din Craiova a murit după ce a fost plimbată între două spitale. Rudele îi acuză pe medici de malpraxis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti
Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti

Medicii de la Spitalul Judeţean din Craiova sunt acuzaţi de malpraxis. Rudele unei femei de 41 de ani care a intrat în şoc toxicoseptic susţin că aceasta nu a fost tratată la timp, iar din această cauză a decedat.

Daniela Cosntantinescu s-a prezentat la Spitalul Judeţean din Craiova pentru că avea dureri mari în pipet, iar mâinile şi picioarele îi erau reci. Medicii au consultat-o, însă au trimis-o la Spitalul de Neurologie. Odată ajunsă acolo, neurologii au spus că nu este de competenţa lor şi au retrimis-o înapoi.

„Doctorii au decis să o lase să plece acasă. A doua zi starea ei s-a înrăutăţit şi soţul său a adus-o din nou la spital. A stat pe hol mai bine de o oră. Au băgat-o în seamă abia în momentul în care nu a mai putut respira. Aşa ceva este inadmisibil. În această dimineaţă a murit", a dclarat Larisa Rogojinaru, o prietenă de-a pacientei.

Plângere împotriva medicilor

Rudele femeii susţin că medicii nu au vrut să le comunice diagnosticul.''Ne-au spus că este vorba despre spasmofilie, iar după ce starea ei s-a înrăutăţit au spus că e suspectă de meningită. Nici noi nu ştim ce să mai înţelegem. Ne-au spus că doar Dumnezeu o mai poate salva. Acum a murit. E culpă medicală, iar noi vrem ca cei care au trimis-o acasă să răspundă pentru acest lucru., a declarat Viorel Dumitru, soţul femeii.

Femeia a fost transferată aseară la spitalul Floreasca din capitală.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite