FOTO Maidanezii i-au distrus maşina unui bărbat din Craiova. Proprietarul autoturismului cere despăgubiri de la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul vrea să dea în judecată Primăria Craiova pentru a-şi  recupera prejudiciul
Tânărul vrea să dea în judecată Primăria Craiova pentru a-şi  recupera prejudiciul

Alin Măricuţoiu, în vârstă de 28 de ani, din Craiova, şi-a găsit în urmă cu două zile maşina vandalizată de o haită de câini comunitari, în parcarea din faţa blocului.

Tânărul a povestit că patrupezii i-au mâncat aripa din partea dreaptă a autoturismului. „În urmă cu două zile mi-am găsit maşina distrusă în parcare. Câinii mi-au mâncat aripa dreaptă, iar acum nu mai pot să pornesc maşina. Au rupt şi cablurile.  Prejudiciul se ridică la aproximativ 4000 de lei. Nu îmi vine că cred ce s-a întâmplat. Vreau să depun plângere la poliţie pentru distrugere“, a declarat Alin Măricţoiu.

Alin Măricuţoiu a avut un şoc în momentul în care şi-a găsit maşina mâncată de câini

 „Vreau să recuperez banii“

Tânărul de 28 de ani este hotărât să acţioneze Primăria Craiova în judecată.  „Vreau să recuperez banii. Câinii mi-au distrus maşina, iar autorităţile trebuie să plătească. Nu este vina că sunt mulţi maidanezi pe stradă“, a mai spus şoferul.

Pagubele materiale se ridică la aproximativ 4000 de lei

Alin Măricţoiu a mai precizat că nu avea asigurare CASCO. Autoturismul Peugeot 307 l-a cumpărat în urmă cu patru ani. „Se poate adresa în instanţă şi dacă instanţă hotăreşte să primească despăgubiri de la primărie, primăria va plăti“, a spus Ionuţ Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt din cadrul Primăriei Craiova.   

Tânărul vrea să dea primăria în judecată
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite