FOTO Dezastru lăsat în urmă de grindina de azi-nopate. Recolta unei comune din Dolj a fost distrusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au declarat că ploaia cu grindină le-a distrus recolta
Oamenii au declarat că ploaia cu grindină le-a distrus recolta

O ploaie cu grindină a distrus aseară zeci de terenuri agricole din comuna doljeană Brădeşti. Deşi nu a durat mult, aceasta a făcut prăpăd în grădinile oamenilor.

Locuitorii comunei Brădeşti au declarat că ploaia cu grindină care nu a durat mai mult de 30 de minute le-a distrus tot. „Nu mai avem legume şi nici viţa de vie. Grindina a făcut prăpăd aici în comună. Vai de capul nostru domnişoară“, a povestit un bărbat din comuna doljeană. 

Din cauza vijeliei şi a grindinei, 500 de persoane au rămas fără curent electric. „Dezastru domnişoară la noi în comună. Aproape tot a distrus grindina. În unele locuri grosimea stratului de gheaţă măsura 10 centimetri“, a spus Maria Iovan.  

Vântul puternic a desprins de pe case mai multe acoperişuri. Unii localnici au declarat că din fericire au locuinţele asigurate, iar firmele de asigurări îi vor despăgubi. Pagubele deocamdata nu au fost evaluate. „Era vai de mine dacă trebuia să îmi pun eu pe banii mei un alt acoperiş. Bine că am fost inspirat, iar anul trecut am făcut asigurare la casă“, a declarat Mihai Cojocaru.    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite