FOTO 600 de maşini EcoSport sunt fabricate zilnic la Craiova. Angajaţii lucrează şi în weekend pentru a putea face faţă comenzilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul EcoSport este fabricat la Craiova
Autoturismul EcoSport este fabricat la Craiova

Modelul EcoSport a fost lansat anul trecut în luna noiembrie la Craiova şi este cel mai complex automobil produs în România. Compania americană a investit în fabrica din Bănie suma de 200 de milioane de euro pentru producţia acestui autoturism.

600 de maşini EcoSport ies zilnic pe poarta fabricii din Craiova, iar angajaţii sunt nevoiţi să lucreze şi în weekend pentru a putea face faţă comenzilor. Luna această vor fi fabricate 10.000 de autoturisme, iar de luna viitoare cu siguranţă se va ajunge undeva la 12.000 de maşini.

Pentru a sprijini volumul de muncă în creştere, la fabrica de la Craiova au fost angajaţi în plus 1700 de operatori de bază şi personal calificat în cursul acestui an.  La uzina din Bănie se produce un autoturism EcoSport la 87 de secunde.

Noul Ford EcoSport oferă experienţă dinamică optimizată cu ajutorul sistemului Ford Intelligent All Wheel Drive. Această tehnologie este oferită în combinaţie cu noul motor diesel Ford EcoBlue de 1.5 litri şi cu o cutie manuală cu şase trepte, oferind 125 CP şi un cuplu de 300 Nm.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite