Fostul şef al DIICOT vrea să îşi deschidă cabinet de avocatură în Dolj. Consiliul Baroului analizează joi cererea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Bica vrea să îşi deschidă cabinet de avocatură în Dolj
Alina Bica vrea să îşi deschidă cabinet de avocatură în Dolj

Alina Bica a cerut Baroului Dolj înscrierea în tabloul de avocaţi defintivi cu drept de exercitare a profesiei şi înregistrarea cabinetului individual. Fostul şef al DIICOT este judecat pentru fapte de corupţie.


Cererile depuse de Alina Bica vor fi discutate astăzi în şedinţa Consiliului Baroului. „Solcită înscrierea pe tabloul avocaţilor defintivi cu drep de exercitare a profesiei al Baroului Dolj. Solicită avizarea şi înregistrarea cabinetului individual cu denumirea-Alina Bica-Cabinet de avocat“.

Alina Bica fost primită în Baroul Dolj prin decizia 137 din 10 februarie 2011 a Consiliului Baroului Dolj, având calitatea de avocat, dar fără a exercita profesia de avocat. Fostul şef al DIICOT a fost magistrat din 1996, fiind suspendată, în 16 decembrie 2014, din funcţia de procuror al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Această măsură a fost luată de Consiliul Superior al Magistraturii, ca urmare a trimiterii în judecată.

Fostul şef al DIICOT a declarat pe data de 19 iulie că va începe să lucreze în domeniul juridic, dar nu a vrut să precise unde va profesa. Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru fapte de corupţie.A fost procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din mai 2013 până în noiembrie 2014, când a demisionat din funcţie.   

Vom reveni cu amănunte!

Mai citeşte şi

Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, vrea să fie cercetată în libertate

Alina Bica: Sper să nu am soarta doamnei Rarinca. E abominabil, ţine de Burundi, de o ţară din lumea a treia. Bica şi Alin Cocoş rămân sub control judiciar

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica şi fostul şef al ANAF Şerban Pop rămân în arest


 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite