Florin Costea a plecat de la meciul cu FC Braşov în minutul 75!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universităţi Craiova, Florin Costea, nu mai vrea să audă de echipă după eşecul cu FC Braşov, rezultat care a compromis şansele formaţiei oltene de a rămâne în Liga I.

Deşi a marcat un gol important în precedentul meci disputat pe teren propriu, 2-1 cu FCM Târgu Mureş, Costea a fost lăsat pe banca de rezerve de antrenorul Laurenţiu Reghecamf.

Vizibil nemulţumit, mai ales după ce braşovenii au preluat conducerea în minutul 64, Florin Costea nu a mai putut răbda. Deşi antrenorul Reghecamf a dorit să-i introducă în joc, fotbalistul a refuzat şi astfel pe teren a intrat Bujor. Atacantul s-a ridicat de pe bancă în minutul 75 şi a părăsit stadionul ducându-se lla vestiare, apoi direct în parcarea stadionului de unde a fost luat cu maşina de prietena sa Ada Nichita.

Gestul fotbalistului vine la doar o săptămână după ce fratele său, Mihai Costea, a părăsit echipa preferând să se antreneze cu Steaua, deşi nu are drept de joc la echipa din Ghencea decât din sezonul viitor.

Universitatea Craiova se află la 6 puncte de Gloria Bistriţa, ocupanta ultimului loc care permite rămânerea în Liga I, şansele de salvare ale oltenilor fiind practic nule.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite