Fiul unui deputat din Craiova, bătut și tâlhărit în tramvai. Nimeni nu a sărit în ajutorul copilului

0
0
Publicat:

Ringo Dămureanu, deputat AUR, a făcut public incidentul în care a fost implicat fiul său și un coleg al acestuia. Cei doi băieți, ambii în vârstă de 15 ani, au fost loviți și amenințați cu un briceag.

Captură VIDEO  Ringo Dămureanu / Facebook
Captură VIDEO Ringo Dămureanu / Facebook

„Fiul meu, Victor, 15 ani, a fost astăzi amenințat cu briceagul, lovit repetat în cap, umplut de sânge, cu ceasul de la mână spart, de o gașcă de 6-7 tineri de etnie. La sfârșit, a fost amenințat: «te termin, ne mai vedem noi». Colegul lui a fost lovit, tâlhărit și i s-a rupt plăsuța cu cumpărături. Ambii copii se află în stare de șoc. Poliția craioveană face cercetări", a scris deputatul Ringo Dămureanu e pagina sa de socializare.

Parlamentarul i-a și filmat pe minori și a făcut publică mărturia acestora. Adolescenții au povestit că agresorii s-au legat de ei fără niciun motiv, apoi ar fi început să-i lovească și să-i amenințe cu un briceag pentru a scoate tot ce aveau în buzunare.

Vatmanul a declarat că nu a auzit țipete în tramvai și nimeni nu l-a avertizat că sunt bătuți cei doi copii.

Polițiștii au început cercetările în acest caz. 

Un bărbat din municipiul Craiova le-a declarat polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai. În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite