Fetiţa care s-a născut cu picioarele întoarse la spate se pregăteşte de a şaisprezecea operaţie. Părinţii: „A fost la un pas de moarte, dar e o luptătoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denisa s-a născut cu picioarele întoarse la spate şi a suferit 15 operaţii
Denisa s-a născut cu picioarele întoarse la spate şi a suferit 15 operaţii

Denisa este o fetiţă în vârstă de 6 ani, din comuna doljeană Sopot, care le oferă părinţilor zilnic o lecţie de viaţă. Micuţa s-a născut cu picioarele întoarse la spate şi nu poate merge. Boala nu a împiedicat-o să fie mereu cu zâmbetul pe buze şi să sper că într-o zi să poată alerga alături de frăţiorii săi.

Fetiţa cu părul negru şi ochii mari este toată un zâmbet. Este greu de creazt că Denisa, născută cu o boală gravă, a trecut deja prin 15 operaţii. Se pregăteşte pentru încă una, hotarâtoare. „S-a născut prematur, iar din această cauză imediat după naştere au apărut complicaţii. Deni a fost la un pas de moarte, însă ea este o luptătoare. Are picioruşele întoarse la spate, dar nu s-a dat bătută. A suferit 15 operaţii şi niciodată nu mi-a spus că suferă. Visează să fie un copil normal şi să poată alerga prin curte. În momentul de faţă nu poate să meargă “, a povestit Elena Ivan.

Denisa a suferit 15 intervenţii chirurgicale până la vârsta de 6 ani

Denisa s-a născut cu picioarele întoarse la spate şi a suferit 15 operaţii

Şi-a revenit din comă

Denisa Pîrvu a fost la vârsta de trei ani în comă, iar când medicii nu îi mai dădeau nici măcar o şansă la viaţă şi-a revenit miraculos. „Intram în salon, iar ea era conectată la aparate. Vorbeam cu ea tot timpul, iar într-o zi a început să mişte degetele, s-a uitat la mine şi a început să râdă. Dumnezeu a făcut o minune atunci. Nimeni nu a crezut că o să îşi mai revină“, a mai declarat mama fetiţei.

Copila s-a născut cu picioarele întoarse la spate

Denisa s-a născut cu picioarele întoarse la spate şi a suferit 15 operaţii

„Îmi doresc să mă fac medic“

Denisa, fetiţa cu picioarele întoarse la spate, se roagă zilnic la Dumnezeu să facă o minune şi să poate fi un copil normal. „Cer să mă fac bine şi să fie mami şi tati cu mine. Îmi doresc să mă fac medic şi să ajut şi alţi copilaşi ca mine. Este greu să nu poţi să mergi“, a spus fetiţa de 6 ani.

Denisa se pregăteşte pentru o nouă operaţie salvatoare, însă părinţii nu banii necesari. Protezele şi ortezele costă 7200 de lei. După ce va fi achita suma respectivă, va putea fi efectuată şi intervenţia chirurgicală. „Am strâns o mică parte din bani cu ajutorul unor oameni cu suflet. Eu sunt şofer pe taxi şi sunt zile în care îmi rămân 30 de lei sau 50 de lei. Să putem să strângem suma de bani pentru operaţie este imposibil. Denisa este sufletul nostru. Medicii ne-au spus că această intervenţie chirurgicală poate fi salvatoare, iar fetiţa mea poată să meargă. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa“, a precizat Marian Tănasie, tatăl Denisei.   

Persoanele care vor să o ajute pe Denisa pot face donaţii în contul în lei RO84VBBU2511DJ2845702701 deschis pe numele IVAN ELENA la VOLKSBANK.

 

Denisa s-a născut cu picioarele întoarse la spate şi a suferit 15 operaţii
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite