FC Universitatea Craiova şi-a suspendat antrenamentele. Jucătorii şi paznicii complexului sportiv s-au îmbrâncit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii de la FCU Craiova au încercat să intre pe stadionul Ion Oblemenco, însă nu au reuşit Foto:Arhiva
Jucătorii de la FCU Craiova au încercat să intre pe stadionul Ion Oblemenco, însă nu au reuşit Foto:Arhiva

Echipa lui Adrian Mititelu şi-a suspendat antrenamentele în semn de protest faţă de faptul că primarul Lia Olguţa Vasilescu, a blocat toate posibilităţile de pregătire în Craiova.

La stadionul „Ion Oblemenco“ a avut loc astăzi o altercaţie între pazinici complexului sportivi şi jucătorii FC Universitatea Craiova. Echipa lui Mititelu a anunţat că şi-a suspendat antrenamentele. „Având în vedere faptul că clubului de fotbal Universitatea Craiova i s-a interzis din nou accesul pe «Ion Oblemenco», în mod abuziv, suntem nevoiţi, din cauza imprejurărilor, să suspendăm antrenamentele echipei de fotbal. Aducem la cunoştinţa opiniei publice că Lia Olguta Vasilescu, prin influenţa politică pe care o deţine în zonă a blocat toate posibilităţile de antrenament ale echipei pe terenurile existente în Municipiul Craiova, dar şi în împrejurimi“, se arată pe site-ul oficial. 

Amânarea campionatului

FC Universitatea Craiova a anunţat că o să ceară magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti amânarea campionatului. „Legea şi fair-play-ul sportiv au fost călcate în picioare în mod incredibil şi sub nasul autorităţilor care au preferat, în cele mai multe cazuri, să nu îşi exercite atribuţiunile de serviciu. Indiferent de câte greutăţi o să mai apară şi cât de complicată şi nedreaptă va fi lupta, Universitatea Craiova nu se va preda şi trăieşte cu speranţa că într-o zi toate aceste fărădelegi vor fi plătite cu vârf şi îndesat “, se mai arată pe site-ul oficial.

Jucătorii şi paznici complexului sportiv din Craiova s-au îmbrâncit. Echipa lui Mititelu a încercat să intre pe stadionul „Ion Oblemenco“, însă le-a fost refuzat accesul.   

Mai citeşte şi:

Adrian Mititelu, evacuat din nou de pe stadionul „Ion Oblemenco“

Adrian Mititelu a intrat pe stadionul „Ion Oblemenco”: „Nu voi ierta niciodată trădători precum Badea sau Silvian Cristescu”

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite