Falşi inspectori căutaţi de poliţişti după ce au înşelat mai multe persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii încearcă să îi găsească pe cei doi bărbaţi care s-au dat drept inspectori din cadrul primăriei Foto:Arhiva
Oamenii legii încearcă să îi găsească pe cei doi bărbaţi care s-au dat drept inspectori din cadrul primăriei Foto:Arhiva

După metoda „accidentul“, escrocii au ajuns să se folosesc de numele unor funcţionari din cadrul Primăriei Craiova, ca să păcălească oamenii.

Doi bărbaţi au furat identitatea unor funcţionari din cadrul Primăriei Craiova şi au solicitat sume de bani pentru un copil bolnav. Escrocii le-au spus victimelor că activitatea caritabilă este susţinută de Lia Olguţa Vasilescu, edilul oraşului. „Oamenii legii au întocmit dosar pentru comiterea infracţiunii de tentativă la înşelăciune, iar în present se defăşoară activităţi în vederea identificării şi tragerii la răspundere a făptuitorilor“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Suspecţii, care au următoarele semnalmente: 

Unul dintre bărbaţI are 38-40 ani, 1,70-1,75 m, păr lung, culoare castaniu deschis, îmbrăcat în pantaloni de culoare albastră, geacă de culoare galben cu glugă şi pantofi de culoare închisă. 

Ce-l de-al doilea bărbat are  30-35 ani, înălţime 1,75- 1,80 m, tuns scurt, faţă rotundă, brunet, îmbrăcat în geacă de culoare  albastru deschis, iar în picioare pantofi tip sport de culoare alb. 

Până în momentul de faţă doar o singură persoană a depus plângere la poliţie împotriva falşilor inspectori. Oamenii legii sunt convinşi că numărul victimelor care au căzut în plasa celor doi bărbaţI este mult mai mare. „Persoanele care au fost victimele unor astfel de fapte sau tentative de înşelăciune sau care pot furniza orice informaţie, ce ar putea sprijini ancheta poliţiei, sunt rugate să sune de îndată la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau se pot prezenta la cea mai apropiată unitate de poliţie“, a mai spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite