Educaţie pe credit. Studenţii din Craiova îşi pot plăti studiile cu bani de la bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii pot lua credit de la bană până la 40.000 de euro pentru studii
Studenţii pot lua credit de la bană până la 40.000 de euro pentru studii

Universitatea din Craiova a încheiat un parteneriat cu două bănci, iar studenţii pot obţine până la 40.000 de euro credit pentru a-şi plăti studiile. Dobânda este mică, iar studenţii pot restitui banii în 10 ani.

Banii pot fi folosiţi pentru chirie, şcolarizare sau achizţii de cărţi. Studenţii au declarat că se gândesc serios să apeleze la un astfel de credit. „Eu am nevoie de 10.000 de euro să pot termina facultatea. Vreau să văd care sunt condiţiile impuse de bancă. Creditul poate fi restituit în maxim 10 ani. Am auzit că dobâna este fixă, iar banii îi pot folosi pentru finanţarea studiilor postunievrsitare atât în ţară cât şi în străinătate”, a declarat Mihai Ciucu.

Universitatea din Craiova a încheiat un contract de parteneriat cu două bănci, iar studenţii trebuie să urmeze câţiva paşi pentru a putea obţine un credit. Suma pe care o pot primi este de până la 40.000 de euro. „Pot să îşi finanţeze plata chiriei, chiar şi la gazdă, nu neapărat la Universitate, plata taxelor de studii, echipamente pentru studii, cărţi”, a precizat Dan Claudiu Dănişor, rectorul Universităţii din Craiova.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite