Două săptămâni strada Panait Moşoiu va fi închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma Recon care se ocupă de reabilitarea centrului istoric trebuie să realizeze lucrări de refacere a sistemului de canalizare pe străzile Fraţii Buzeşti, Olteţ, România Muncitoare şi Panait Moşoiu.

Strada Panait Moşoiu va fi închisă de astăzi timp de două săptămâni pentru a realiza lucrările de refacerea a sistemului de canalizare. Excepţie vor face autoturismele care aprovizionează societăţile comerciale din zonă şi cărora le va fi permis accesul temporar.

Investiţie de 11 milioane de euro 

Centrul istoric al Craiovei a intrat într-un proces amplu de modernizare. Investiţia se ridică la suma de 11 milioane de euro fonduri UE, iar lucrările ar trebui finalizate în 18 luni.

Contractul presupune reabilitarea infrastructurii rutiere, a reţelelor de canalizare şi termice, grupului sanitar din English Park , montarea de mobilier urban, console ornamentale, amplasarea a cinci statui din bronz reprezentând personaje din operele lui Caragiale, aceste statui nefiind prevăzute în contract. Firma care se va ocupa de reabilitarea Centrului istoric este firma Recon.

Termenul prevăzut în contract pentru finalizarea investiţiei este de un an şi jumătate.  

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite