Dosarul profesorilor de la Universitatea de Medicină din Craiova, acuzaţi de luare de mită, amânat. Restanţele se „rezolvau“ cu favoruri sexuale şi bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase profesori din cadrul Universităţii de Medicină din Craiova au fost trimişi în judecată pentru luare de mită. Aceştia au primit de la studenţi bani, bijuteri, dar şi cosmetic, pentru a-i promva la examene.

Profesorii ar fi primit banii în biroruri sau în maşini direct de la studenţi. Alţii au preferat ca studenţii cu restanţe să strângă banii şi să le cumpere anumite bijuterii scumpe. 

Profesorii din cadrul Universităţii de Medicină din Craiova acuzaţi de luare de mită sunt: Dănuţ Firu, Cristina Petrică, Daniela Cernea, Liviu Chirigiu, Ştefana Oana Purcaru şi Lucica Roşu. 

Au fost trimişi în judecată, iar dosarul se află pe rol la Tribunalul Olt. Magistraţii au amânat cauza şi au stabilit un nou termen pentru data de nouă august.   

Interceptări din dosarul profesorilor acuzaţi de luare de mită:  

Studentele au plătit examenele şi cu favoruri sexuale. 

-Student-Dădui 600, nu 500

-Doamnă-De ce dăduşi 600?

-Student- pentru că nesimţita de ... nu pune bani, ea se ... şi îşi aranjează.

-Student- Le luarăm la una o pereche de cercei şi cu pandantiv şi la una doar o perche de cercei.

-Doamnă –Îhî

-Asta costă 10 milione şi jumătate

Procurorii au confiscat din locuinţele suspecţilor 33.508 lei, 9.210 euro şi 205 dolari, dar şi numeroase bijuterii din aur şi argint.

  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite