Dorel Stoica, ignorat de suporterii Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei din Bănie va redebuta diseară (ora 20.00), la Tâgu-Jiu, în culorile Ştiinţei. Suporterii Craiovei au decis să nu-l bage în seamă pe fotbalistul de 32 de ani venit acum două săptămâni de la Steaua.

Victor Piţurcă nu va putea conta în meciul de diseară cu Pandurii pe doi dintre internaţionalii echipei, Ovidiu Dănănae şi Constantin Gângioveanu, care nu s-au refăcut după accidentările suferite înainte de acţiunile reprezentativelor naţionale. Nici ultima achiziţie a Ştiinţei, uruguayanul Walter Lopez, nu va juca în meciul cu Pandurii, el nefiind încă familiarizat cu echipa.

În schimb, la Craiova va redebuta Dorel Stoica. Mijlocaşul venit de la Steaua după Victor Piţurcă nu mai este agreat de suporteri pentru faptul că a ales să joace în Ghencea. Fostul căpitan al Ştiinţei va fi însă ignorat de fani.

Nu-i pregătim nimic special lui Dorel. Îl vom ignora total. El să facă bine să joace aşa cum trebuie, să-şi dea sufletul pentru echipa asta. Iar dacă va mai primi câte o înjurătură să plece capul, să accepte şi să joace în continuare", susţin ultraşii grupării Sezione. 

Aproape 1.000 de fani ai Ştiinţei vin la Târgu-Jiu

Pentru prima dată în „era Mititelu", un meci în deplasare al Ştiinţei se va disputa cu o susţinere puternică din partea fanilor echipei. Prepeliţă şi compania vor avea la Târgu-Jiu o galerie numeroasă, suporterii Craiovei, mobilizaţi după venirea lui Victor Piţurcă, anunţând că vor lua cu asalt oraşul lui Brâncuşi.

Acesta este momentul în care şi noi, suporterii, trebuie să strângem rândurile şi să fim mai apropiaţi de echipă mai mult ca oricând. Trebuie să punem umărul cu toţii la renaşterea Craiovei! Haideţi să ne unim pentru a putea rescrie istoria", este mesajul cu care cei de la Peluza Sud au împânzit Bănia, aproape 1.000 de craioveni urmând să facă astăzi deplasarea la Târgu-Jiu.

Partida Pandurii - Universitatea Craiova se joacă astăzi, de la ora 20.00, şi va fi transmisă LIVETEX şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite