Doi răniţi grav după explozia unei centrale termice într-o casă din Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care victimele sunt scoase din casă FOTO / ISU Dolj
Momentul în care victimele sunt scoase din casă FOTO / ISU Dolj

Explozia a avut loc  în localitatea Podarii şi a fost urmată de un incendiu puternic. Flăcările au cuprins două case. Una dintre victime era imobilizată la pat.

Explozia a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 7 februarie, în jurul orei 7,30. În casa unde centrala termică a sărit în aer se aflau doi soţi de aproximativ 80 de ani. Femeia era imobilizată la pat.  Pompierii au ajuns la faţa locului şi au reuşit cu greu să-i scoată pe bătrâni din flăcări. Amândoi sunt în stare gravă, dar erau conştienţi când au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Pompierii au  intervinit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospeciala SMURD şi o autospecială CBRN  şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

Flăcările s-au extins şi la o altă casă care era în imediata apropiere. 

”La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la casa de locuit şi la vecinătăţi. În incendiu au fost surprinse două persoane în vârstă, dintre care una imobilizată la pat. S-a acţionat pentru scoaterea persoanelor din incediu, concomitent  cu stingerea incendiului. Persoanele au fost scoase şi, la o primă evaluare, prezintă arsuri de gradul II pe faţă şi membre. Sunt conştiente şi cooperante şi sunt transportate la spital. Se lucrează pentru lichidarea incendiului”, au precizat reprezentanţii Inpsectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

O mână spală pe alta: o după-amiază la Kremlin în valoare de 1 miliard de metri cubi de gaz şi două reactoare nucleare

 

Noul guvernator al Deltei: „Şmecherul e foarte greu de prins, noi avem motoare de 100 de cai putere, iar el de 300“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite