Doi fraţi din Craiova au ucis un tânăr în plină stradă. Instanţa a dispus începerea procesului şi i-a menţinut pe inculpaţi după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr a fost ucis în plină stradă de doi fraţi din Craiova
Un tânăr a fost ucis în plină stradă de doi fraţi din Craiova

Gabriel şi Luigi Teodorescu, doi fraţi din Craiova, sunt acuzaţi că pe data de 6 decembrie 2016 au ucis un tânăr în plină stradă în cartierul Craioviţa Nouă.

Procurorii din cadrul Prachetului de pe lângă Tribunalul Dolu au stabilit că inculpatul Gabriel Teodorescu l-a înjunghiat pe tânărul de 20 de ani, iar Luigi Teodorescu a fost cel care l-a ţinut pe Ionuţ Fieraru. Victima a decedat în urma loviturilor primit. 

Rămân în spatele gratiilor

Gabriel şi Luigi Teodorescu au fost trimişi în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă

Tribunalul Dolj pentru omor, lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Inculpaţii au fost menţinuţi în spatele gratiilor, iar magistraţii Tribunalului Dolj au amânat procesul pentru data de 27 septembrie. „Menţine măsura arestului preventiv cu privire la inculpaţii Teodorescu Luigi şi Teodorescu Gabriel, măsură dispusă prin încheierea nr. 305 din data de 07.12.2016 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din data de 18.09.2017”, se arată în hotărârea instanţei. 

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite