Doi fraţi de 1 an şi 3 ani şi-au pierdut viaţa sub privirile părinţilor. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi fraţi din comuna doljeană Argetoaia au murit sub privirile părinţilor
Doi fraţi din comuna doljeană Argetoaia au murit sub privirile părinţilor

Doi fraţi au fost găsiţi ieri inconştienţi de părinţi în locuinţa lor din comuna doljeană Argetoaia. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare, însă nu au mai putut face absolut nimic pentru a putea salva viaţa micuţilor de 1 şi 3 ani.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz şi au întocmit dosar penal pentru moarte suspect. Părinţii au declarat că le-au dat micuţilor să mănânce, iar timp de 10 minute i-au lăsat nesupravegheaţi în casă.

Cei doi fraţi de 1 şi 3 ani au fost găsiţi în stare de incoştienţă, iar părinţii au sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD. Medicii au efectuat procedura de resucitare mai bine de o oră, însă nu au mai putut face absolut nimic pentru a salva viaţa celor doi fraţi.

Cadavrele micuţilor au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei.Oamenii legii au luat probe din mâncarea consumată de cei doi fraţi de 1 an şi 3 ani.


 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite